Mijn favorieten

Je huis verkopen doe je met een NVM verkoopmakelaar.

Ben je van plan je appartement of huis te verkopen? Of ben je op zoek naar een verkoopmakelaar voor de verkoop van je huidige woning. Ben Straatman Makelaardij is dé NVM verkoopmakelaar bij uitstek voor de Kempenregio. Jarenlange ervaring en kennis van de Kempische woningmarkt maken Ben Straatman dé specialist als het gaat om het verkopen van je woning in deze regio. Natuurlijk wil je dat alles rondom de verkoop van je huidige woning goed geregeld wordt. En samen de beste prijs voor je woning zien te behalen. Daarom schakel je een NVM verkoopmakelaar in om je huis te verkopen.

“De Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM, is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. Het feit dat u een NVM-makelaar inschakelt bij verkoop van uw huis, geeft aan dat u de verkoop niet aan zo maar een makelaar overlaat. De NVM-makelaar staat voor deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid.”

 

Wat doet een verkoopmakelaar?

Wil je je appartement of huis verkopen? Vraag je dan eens af wat er allemaal bij komt kijken. Ja, inderdaad... Wat doet een verkoopmakelaar nou eigenlijk voor me? Ben Straatman verzorgt het gehele verkooptraject, zo kun jij vlot en soepel je huis verkopen. Dit bespaart je niet alleen tijd en geld, het neemt ook een hoop zorgen uit handen. Dit doet een verkoopmakelaar:

  • Bepalen van de vraagprijs en de beoogde verkoopprijs van de woning.
  • Optimaliseren van de presentatie van je woning met video’s, plattegronden, professionele fotografie en digitale brochures.
  • Aanschrijven en informeren potentiële kopers uit diverse zoekbestanden.
  • Verzorgen van “Te Koop” tuinborden en/of driehoeksborden.
  • Verzorgen van bezichtigingen met potentiële kopers.
  • Verzorgen van advertenties en andere externe publiciteit voor de woning.
  • Publiciteit op Social Media zoals Facebook, Instagram en Twitter.
  • Onderhandelingen voeren.
  • Opstellen en afwikkelen koopovereenkomst.
  • Verzorgen eindinspectie en begeleiding bij de notaris op de datum van overdracht.

Wil je jouw huis verkopen?

Ben Straatman plaatst jouw huis o.a. op de websites:

Bovendien maken we gebruik van diverse Social Media. Zo genereren we maximale aandacht om je huis te verkopen. Bovendien kun je rekenen op een vertrouwensrelatie waarbij we altijd persoonlijk en professioneel handelen. En natuurlijk zijn wij altijd beschikbaar voor je. Meer weten over hoe we je huis verkopen? Kom eens een kop koffie drinken en laat je vrijblijvend adviseren.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring